Clubweekend TTC De Merel 2017

 Datum  25 t/m 27 augustus 2017
 Naam  Clubweekend
 Soort tocht  BCR: besloten clubritten in groepsverband met voorrijders
 Afstand  100-150 km
 Starttijd  vrijdag 25 augustus 08.00 uur
 Locatie  Eetcafé De Schans, Uitweg 1, Vinkeveen
 Kosten  Zie onder bijzonderheden
 Toerleiders       Gerard de Graaff

 

Bijzonderheden

Het traditionele clubweekend van TTC de Merel vindt dit jaar plaats op 25, 26 en 27 augustus. Ook dit jaar gaan we weer met eigen vervoer naar een mooie locatie op afstand van de Ronde Venen zodat de fietsroutes helemaal nieuw voor ons zullen zijn. We gaan logeren in het Van der Valk Hotel Wolvega. Het is een groot hotel waarin 15 ruime 2-persoonskamers met uitloop op het gazon zijn gereserveerd. Vanuit dit hotel gaan we een dag een tocht maken naar het noorden richting Boswachterij Appelscha en het gevangenisdorp Veenhuizen, een dag een rit maken naar het oosten richting Drenthe langs de radiosterrenwachten van Dwingelo en Westerbork en een dag naar het zuiden richting het natuurgebied de Weerribben en Giethoorn. Het worden 3 erg afwisselende fietsroutes. Gerard de Graaff verzorgt de routes wat garant staat voor prachtige tochten. Enige uitleg over het weekend. Gezelligheid staat voorop!. Zowel voor, tijdens als na het fietsen. Er wordt beide dagen in 2 groepen gefietst. Eén groep fietst verder en sneller dan de tweede groep. Op vrijdag en zondag een rit van 100 resp. en 80 km. Vanwege de autorit er naar toe en terug wat korter dan zaterdag waarop een tocht van 150 resp. 120 km wordt gefietst. De afstand is ook voor de 2e groep goed te doen want we nemen alle tijd en beide afstanden maken onderweg de nodige stops. Het bestuur heeft toegezegd een financiële bijdrage bij het weekend te leggen waardoor de bijdrage voor de leden zeer beperkt is gebleven.

Datum: vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus

Locatie: Van der Valk Hotel Wolvega Atlanta 10, Wolvega

Kosten: € 100,- p/p. Hiervoor 2 dagen halfpension (2x logies, ontbijt en diner), excl. consumpties en lunches. Voor een éénpersoonskamer wordt een toeslag berekend van € 25,- per nacht.

Opgave: Vóór 15 mei in verband met de reservering van het hotel. Bij Enno via e-mail: steenhuis31@zonnet.nl. Opgave is na betaling pas definitief.

Betaling: Op bankrekening NL 92 RABO 0365 511 471 t.n.v. penningmeester TTC de Merel o.v.v. naam deelnemer en clubweekend.

Organisatie: Enno Steenhuis Geertsema en Gerard de Graaff